PÅSKGLASS

Vi älskar detta recept så mycket eftersom det är så enkelt , det är supersnabb och det är oändligt anpassningsbart. Detta skulle vara den perfekta påsk dessert efter en stor måltid. Men det är också ett utmärkt sätt att använda upp överblivna choklad ägg om det nu blev några över.

GLASS

INGREDIENSER

5 dl Vispgrädde

1 burk sötad kondenserad mjölk

2 dl krossade påskägg. ( Du kan med fördel använda vilken sorts godis som helst )

ev. 1 tsk vaniljextrakt

GÖR SÅ HÄR

1.Vispa grädden hårt med elvisp. 2. Blanda i buken med kondenserad mjölk försiktigt. smaksätt eventuellt med vaniljextrakt. 3. Blanda till sist ned nästa allt av de krossade chokladäggen. 4.Häll upp i en form och toppa med kvarvarande krossade chokladägg. 5.Ställ i frysen tills den är fast i formen. ca 4-6 timmar.

GLASS1

Related posts