Julklappstips

Här kommer lite oväntade julklappstips som passar alla i familjen.

 

Zenkuru fotmassagemaskin
Zenkuru Fotmassage (Coolstuff.se) 1.495:-

Zenkuru Fotmassage

Skäm bort dina fötter och låt maskinen massera, krama och värma! De tre förinställda programmen ökar blodcirkulationen i fötterna och hjälper dig att bli piggare, friskare och gladare!

Produktbeskrivning

Svaret på dina fötters böner har äntligen kommit! Zenkuru fotmassagemaskin kan få den minst troende personen att stöna ut “HERREGUD så skönt!”. Känslan av att sätta ner fötterna i den är som att omsvepas av ett fluffigt, varmt himmelrike som masserar och tar hand om dina stackars fötter. Det är ju inte bara så att fötterna är till för att trampas på. De håller också nyckeln till ens välbefinnande, och har massvis med nerver som vill bli knådade och tryckta på. Belönar man fötterna belönar de en tillbaka! Därför blir man piggare, gladare och sover bättre efter fotmassage.

Coxy Slippers Värmetofflor
Cozy Slippers Värmetofflor – 299:-

Cozy Slippers Värmetofflor 

Unna dina fötter ett par Cozy Slippers. De mysiga värmetofflorna håller dina fötter varma i upp till två timmar efter bara 60 sekunder i mikrovågsugnen. Myset blev just ännu mysigare.

Produktbeskrivning

Gör filmkvällen i soffan, söndagsmorgonen i sängen eller långfrukosten vid köksbordet ännu mysigare med Cozy Slippers. De här härliga innetofflorna går nämligen att värma. Efter bara i 60 sekunder i mikron är dina fötter som inbäddade i moln. Om moln var varma, mjuka och alldeles, alldeles underbara alltså. Tofflorna håller sen värmen i upp till en och en halv timme, tack vare den smarta fyllningen av värmebevarande bovete. Myset blev just ännu mysigare!

20110219_sleep_ 5219
Sleep Phones – 349:-

Sleep Phones

Stäng ute snarkningar och annat störande. Lyssna på musik utan att irritera sängpartnern. SleepPhones – bekväma hörlurar för sängen.

Produktbeskrivning

Vi har alla varit med om det. Snarkningar eller andra gutturala ljud från helvetet när man ska sova. Eller en partner som inte klarar av Highway to Hell på högsta volym som godnattmusik.

Lösningen är SleepPhones – mjuka hörlurar som du kan sova med.
Tack vare att högtalarna är tunna kommer du inte märka av dem när du sover. Trots sin slimmade design håller de en bra ljudkvalitet.

SleepPhones finns i två varianter: inkoppling med sladd eller trådlös koppling via Bluetooth. Koppla dem till din smartphone, mp3-spelare, stereo, TV eller dator och njut av bra ljud från hörlurar som inte är obekväma att ligga …sova med.

Tile Bluetooth-tracker
Tile Bluetooth-tracker – 199:-

Tile Bluetooth-tracker 

Sluta leta som en galning! Med bluetooth-trackern Tile i nyckelknippan, i plånboken eller i väskan försvinner dina prylar inte spårlöst – följ bara pipet och sök upp dina borttappade saker med mobilen!

Produktbeskrivning

Få saker är lika skickliga på frustrerande kurragömmalekar som dina nycklar! Hur många gånger har du inte letat och letat utan resultat, för att sedan se hur nyckelknippan retfullt glider ur fickan? Som om du inte kollat där tre gånger redan?! Lugn! Tile är en liten bluetooth-enhet som gör dina prylar spårbara. Via en app kan du få enheten att pipa, och du ser också när du närmar dig dina försvunna grejer.  Du kommer alltså att vinna över nycklarna i kurragömma – helt utan desperat rotande i fickor, väskor och lådor!

Sorbetmaskin
Sorbetmaskin – 399:-

Sorbetmaskin 

Kräma till din alldeles egna härliga sorbet! Kall, nyttig och söt! Bara stoppa dina frusna favoritbär och frukter i maskinen och ut kommer uppfriskande sorbet! Perfekt dessert för de som inte tål mjölk och alla som älskar friska smaker!

Produktbeskrivning

Frukt och bär är naturens godsaker som det är meningen att vi ska äta mer av! Det märker man direkt när man slevar i sig en helt nygjord sorbet på endast naturliga ingredienser! Den friska och syrliga smaken av frusna frukter gör att smaklökarna vaknar till liv och dina sinnen piggas upp. Sötman frukten gör att man vill bara ta en sked till… och en till… och en till. Men det gör inget om man råkar äta för mycket, för det krävs väldigt stora mängder frukt och bär innan det börjar bli mer onyttigt än nyttigt!

Khom Loy ballong
Khom Loy ballong – 139:-

Khom Loy ballong 

Vi vänder våra blickar mot Thailand! Tutta på och se din Khom Loy stiga mot himlen – tyst, graciös, vacker, miljövänlig och värdig.

Produktbeskrivning

Helt klart är det så att vi människor gärna skickar upp brinnande saker i luften när vi är glada och vill fira något. Ingen kan riktigt redogöra varför men så har det varit i tusentals år. En högtid som vårt alldeles egna nyår domineras ju nästan helt av raketuppskjutning (och skumpa och grevinnan och betjänten… och kanske laxsnittar) och det smälls och dundrar i varenda trädgård. Det är väl trevligt men har sina avigsidor:  Våra husdjur ligger under borden och gråter, skogarna fylls av smutsiga gamla blyfyllda raketer och ett visst fingersvinn får man räkna med. Tänk om det fanns ett värdigare sätt att fira som ändå lyser upp himlen?

Vi vänder våra blickar mot Thailand där man fattat grejen i nästan tusen år. Khom Loy är ca en meter stora varmluftsballonger av rispapper med brännbar vaxbit i botten. Tutta på och se din Khom Loy stiga mot himlen – tyst, graciös, vacker, miljövänlig och värdig. Ngaan!*

*Ngaan = party på thailändska!

Pin Art
Pin Art – 139:-

Pin Art 

Ingen människa, barn som vuxen, kan passera en Pin Art utan att känna en stark vilja, nästan ett tvång, att själv göra ett avtryck i den.

Produktbeskrivning

Sällan är väl tusentals små pinnar så fina och fantasieggande som när de sitter på en Pin Art-platta. Med en lika enkel som genial idé – det som petas mot baksidan av pinnarna ses som en tredimensionell pinnbild på framsidan – har Pin Art genom åren blivit en odödlig klassiker på skrivbord runt hela världen. Och, nej, vi kan faktiskt inte riktigt förklara varför Pin Art fortfarande är, och alltid kommer att vara, så populär. Det är helt enkelt en av de där prylarna med en särskild magisk kraft och lockelse: Ingen människa, barn som vuxen, kan passera en Pin Art utan att känna en stark vilja, nästan ett tvång, att själv göra ett avtryck i den. Och det är ett faktum. Pröva själv.

Related posts